Eksterne Konkurrencer

På denne side, kan du se hvad vores medlemmer ellers fordriver tiden med uden for klubbens regi.Vi har samlet resultater og billeder, som medlemmerne har sendt til os.

2012-10-17 Efter SDF og Torstorp 011

Eddie Kristensen vandt på "Den Landsdækkende" 2012 både en guldmedalje for billedet "Indian boy and girl", samt et dommerdiplom for billedet "The Clan leader"

Billederne er naturligvis vist herunder.

Indian boy and girl  GULD

Indian boy and girl.

The Clan leader  Diplom

The Clan leader.

2012-10-17 Efter SDF og Torstorp 012

Alan Hauge Christensen vandt et dommer diplom for "bedste eksperimenterende" billede på  "Den Landsdækkende" 2012 for billedet "Gothic Eve".

gothic-eve

Gothic Eve.

2012-10-14 3D SDF Liseleje, Rågeleje 104

Paw Nielsen modtog et dommerdiplom for dette billede på RNF's landsmøde 2012, i minikonkurrencen der foregår hver gang.

De der deltager i landsmødet, tager et billede eller to med, og hænger op. De bliver derefter bedømt af en dommer.

HOTEL-DU-PARC

DSC07956 Brugsuddeler Kasper og vinder Kjeld

Kjeld Espersen deltog i FDB Samvirke havekonkurrence 2011, og vandt, som man ser på billedet, en græsslåmaskine.

I kan se mere om selve konkurrencen, og se hvilke billeder Kjeld var oppe imod. Der er mere end 4.500 billeder, og dommeren er Søren Ryge fra DR1. Følg linket her: www.foto.samvirke.dk

Du kan læse Søren Ryges kommentar om valget her. ��

Vinderbilledet: "Filippatræ"

-----------------------------------------------------

Alle fotos er © Copyright de respektive fotografer og beskyttet af loven om ophavsret.