AktueltHvad er aktuelle emner i klubben lige nu? - og andet...

Skræddersyede fotorejser til Nepal for danske fotoklubber ----Flere detaljer HER.

Verden set i fugleperspektiv. En aften med Jan Kofod Winther på Herlev Bibliotek.
                                                        Det foregår den 31.januar ikke at forglemme ;-)

Referat fra generalforsamlingen 1. juni 2016

Fotobog. Hvilke billeder og hvor mange? Hvornår og hvordan skal de afleveres? Bent har forklaret alt her.

Fotokasser. Hvis du mangler kasser til dine printede foto, evt. også rammer, så tilbyder Tage en god løsning. Se link.

Nyt fra RNFoto. Nyhedsbrev sendt af Claus Djervad. Nyhedsbrevet indeholder sidste nye medlemsliste af RNFoto.

KATALOG. Det eneste seriøse tidsskrift vi har om foto i Danmark. Støt dem med et abbonement.

Alle fotos er © Copyright de respektive fotografer og beskyttet af loven om ophavsret.